Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår site. Genom att fortsätta använda vår hemsida accepterar du detta.

Läs mer
Walter Borg logo

 

 INLÄMNINGEN TILL VÅRENS AUKTION ÄR AVSLUTAD, VI HÅLLER PÅ MED KATALOGISERING OCH FOTOGRAFERING AV OBJEKTEN.

 

PÅ GRUND AV RÅDANDE BESTÄMMELSER OM FOLKSAMLINGAR OCH SMITTORISK AV CORONA SÅ KOMMER VI ATT HA AUKTONEN ENDAST PÅ NÄTET. VISNING AV OBJEKTETN KOMMER ATT VARA SOM VANLIGT I BUTIKEN CA 3-4 VECKOR INNAN AUKTIONEN. KATALOG MED BILDER KOMMER ATT FINNAS TILLGÄNGLIG PÅ WWW.AUCTIONET.COM CA 3-4 VECKOR INNAN AVSLUT 

NI HITTAR HITTILS INSKRIVNA OBJEKT PÅ FÖLJANDE ADRESS OBSERVERA ATT KATALOGEN INTE ÄR KOMPLETT  https://www.walterborg.se/varen20.html

 

Välkommen till Walter Borgs Vapenauktioner

Inlämning till vårens stora vapenauktion den 24 maj är öppen, kontakta oss via mail auktion@walterborg.se eller telefon 076-7059809 för inlämning och värdering.

Walter Borgs auktioner är återkommande vår- och höstauktioner.  Auktionerna har naturligtvis tonvikt på vapen, såväl moderna som antika, men även andra jaktrelaterade föremål välkomnas. Det kan vara fråga om vapen- och jakttillbehör, inredning, konst eller trofémontage och naturligtvis fiskeutrustningar. 

Nästa Vapenauktion

Söndagen  den 24:e maj 2020 klockan 0900  på Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget Stockholm. Katalog och visning av objekten kommer att publiceras ca 3 veckor före auktionsdagen.

 Upphämtning och värdering ut i landet

Vi kommer att kunna ta emot auktionsobjekt i Lund den 17 mars och i Jönköping 18 mars, hör gärna av er innan ni vill komma och tala om vad ni vill lämna in.