Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår site. Genom att fortsätta använda vår hemsida accepterar du detta.

Läs mer
Walter Borg logo

Inropsuppdrag

Blanketten för Inropsuppdrag finns att hämta här nedan som PDF-fil för att skrivas ut, den är även tillgänlig i Walter Borgs butik och vid visningarna. Det kostar inget att lägga bud i förväg eller att delta i budgivningen under auktionen men du måste lämna skriftliga uppgifter till Walter Borg. Inlämnande av inropsuppdrag skall styrkas med giltig legitimation. se vidare Köpvillkor.

Köp under auktionen kan betalas kontant eller med svenska bankkort i Walter Borg:s butik. Köpare som lämnat bud måste betala inropade föremål inom 10 dagar från auktionen. Walter Borg skickar en faktura men köparen måste också själv kontrollera om hans bud lett till köp. Betalning kan göras till Walter Borgs bankgiro eller i Walter Borgs butik.

På det klubbade slutpriset tillkommer inropsprovision om totalt 22,5% inklusive moms. Observera att vapenlicens krävs vid avhämtande av licensbelagda vapen.

Gör så här : skriv ut inropsuppdraget (kundregistrering görs på samma blankett), skriv tydligt katalognummer , beskrivning tex "drilling med tvnr 1234" och ditt maxbelopp som du kan tänka dig att betala exkl provision. Skriv under avtalet och scanna/fota det, maila sedan in avtalet till oss, bifoga id-kort.  Walter Borgs kundtjänst kommer då att bjuda åt dig upp till det beloppet som du har skrivit. Det betyder att objektet kan gå billigare men inte dyrare, det finns mer information under meny/auktion/vanligafrågor.

 

OBSERVERA ATT BUDEN SKALL VARA INNE SENAST LÖRDAG KLOCKAN 1200 VIA MAIL, MAN KAN LÄMNA BUD I BUTIKEN FRAM TILL KL 1500 OCH I AUKTIONSSALEN PÅ SÖNDAGEN DEN 20 OKTOBER.  VI FÖRSÖKER ATT KOLLA MAILEN ÄVEN PÅ SÖNDAG MORGON MEN VI KAN INTE ANSVARA FÖR EVENTUELLA MISSAR I REGISTRERINGEN DÅ.

Inropsuppdrag.pdf